HYVINVOINTIPALVELUT

Hyvinvointipalveluissamme yhdistyvät laaja-alainen osaaminen sekä lämmin ja asiakaslähtöinen palveluasenne. Valitse monipuolisesta valikoimastamme juuri teidän tarpeisiinne sopiva palvelukokonaisuus tai kysy koko päivän kestäviä yhdistelmäpaketteja.

 

Työhyvinvointi:

Kokonaisvaltaiset työhyvinvointipalvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaaviksi. Valinnan mahdollisuuksia on monia aina asiantuntijaluennoista ja kehollisista työnohjauksista erilaisiin soveltaviin taidelähtöisiin menetelmiin ja hevostoimintaan. Yhdistelemme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden!

 

Henkinen valmennus:

Kehollisuuden, psykologian sekä viestinnän teoriatietoutta yhdistelevä lähestymistapa on henkisen valmennuksemme taustalla. Tarjoamme kohdennettuja ja rohkaisevia palvelupakettejamme niin yksilöurheilijoille, joukkueille kuin valmentajillekin. Lue lisää >>

 

Voimaannuttava hevostoiminta:

Hevostoimintamme perustuu erilaisten kehoterapeuttisten lähestymistapojen pohjalle. Tässä ja nyt –ajattelu, oman ainutkertaisen kehollisen tarinan ymmärtäminen sekä kontaktille ja erilaisille impulsseille herkistyminen ovat toimintamme avainsanoja. Hevostoiminnan ja ratsastustuntien sisällöt suunnitellaan aina asiakkaan kokemuksen ja taitotason mukaan. Voit siis tulla mukaan, olitpa sitten ensikertalainen, kilpatasolle edennyt tai jotain siltä väliltä.

 

Terapiapalvelut:

Tarjoamme terapiapalveluja erilaisilla luovilla, green care- ja taidelähtöisillä lähestymistavoilla.

Palveluihimme kuuluvat:
Tanssi-liiketerapia, tanssiterapia.net
Psykoterapia, lue lisää
Musiikkiterapeuttiset lähestymistavat
Eläinavusteinen toiminta

 

Sosiokulttuurinen toiminta:

Sosiokulttuurisen toiminnan pakettimme pohjautuvat taiteen ja eläinten terapeuttisia vaikutuksia hyödyntäville menetelmille. Priorisoimme toiminta-ajatuksemme kärkeen luovuttamattoman ihmisarvon, aidon kohtaamisen sekä ajatuksen siitä, että jokaisessa ihmisessä on kauneutta, luovuutta ja leikkisyyttä.

 

Spa:

Tietoa spa-osaston palveluista päivitetään lähiaikoina.

 

Kokous- ja tilapalvelut:

Vuokraamme tiloja yksityishenkilöiden juhliin sekä yritysten kokoustarpeisiin.